Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2020-08-19

NSK Toyama Plant, Japan

Avrupa da dahil olmak üzere dünya genelindeki tüm NSK müşterileri, Japonya'daki yeni ısıl işlem tesisinden faydalanmaya hazırlanıyor. Bu hareket, üretkenlik ve verimlilik artışı sağlamanın yanı sıra, NSK Grup'un yapısal dayanıklılığını güçlendirmek için devam eden çabaların bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. 

NSK Toyama'da 3 milyar ¥ (yaklaşık olarak 23.78 milyon €) değerinde ısıl işlem tesisinin tamamlanmasının ardından firma, ısıl işlem süreçlerinin bir kısmını NSK Fujisawa'dan 3,641 m2'lik bu yeni tesise aktardı. Bu iş süreklilik planı (BCP), deprem veya sel gibi doğal afet durumunda tedarik zincirlerinin korunmasında yardımcı olmak için uygulanıyor. Firmanın ısıl işlem gereksinimleri tesisler arasında dağıtılarak, müşterileri öngörülemeyen üretim kesintilerine karşı doğal bir koruma sağlıyor.

Ayrıca NSK bu fırsatı kullanarak, bir yandan firmanın ısıl işlem süreçlerini kolaylaştırdı, diğer yandan da üretkenliği ve verimliliği artıran çevre dostu, öncü teknolojilere yatırım yaptı. Örneğin, NSK Toyama şu anda süreçler arasında otonom parça taşımacılığının uygulanması alanında çalışmalar yürütüyor.

1937 yılından beri faaliyet gösteren NSK Fujisawa, endüstriyel makineler için makaralı rulman üretimine odaklanıyor. Bu tesis, tornalama, ısıl işlem, taşlama ve montaj gibi süreçleri içinde barındıran temel üretim süreçlerini üstleniyor. Kurulduğu 1966 yılından itibaren NSK Toyama, vagon ve rüzgar tribünlerinde kullanılan büyük makaralı rulmanları dövme ve tornalama üzerine odaklanıyor.


Resim Toyama'daki yeni ısıl işlem tesisi, rulman tedarik zincirini korumaya yardımcı olacak  

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız