Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2020-06-29

NSK’s online catalogue for automotive aftermarket parts contains the comprehensive ProKIT series of wheel bearing kits

NSK otomotiv yenileme pazarına (AAM) yönelik, tekerlek rulman kitleri portföyünü de kapsayan çevrimiçi ürün kataloğunu tanıttı. NSK ProKIT çözümlerinin tamamını distribütörlerin, bayilerin ve servislerin kolayca ulaşabilecekleri bir hale getirerek doğru tekerlek rulmanı kitini arama ve seçmenin oldukça kolaylaşmasını sağladı.

AAM için ProKIT paketleri, OEM tarafından test edilip onaylanmıştır ve sadece %100 orijinal tekerlek rulmanlarını içerir. Dahası, ProKIT ilgili ürünü monte etmek için gereken segmanlar, contalar ve bağlantı elemanları gibi tüm bileşenleri de bünyesinde barındırır.

Yeni NSK çevrimiçi kataloğu, binek otomobiller, ticari araçlar ve aks uygulamaları için OE referansına göre gruplandırılan kapsamlı bir ProKIT çözümleri koleksiyonu sunar. Site ziyaretçileri araç üreticisini ve seriyi seçerek ProKIT paketlerini görüntüleyebilir. Yeni katalog, Avrupa'daki hemen her uygulamayı kapsayan ve sürekli genişlemekte olan ProKIT çeşitlerini içermektedir. Daha ayrıntılı filtre uygulamak isteyenler için gelişmiş arama özelliği mevcuttur.

Sitede izleme listesi oluşturma, karşılaştırma yapma, favori üreticileri kaydetme ve ürün bilgi formlarını indirme gibi seçenekler bulunmaktadır. Her bir ProKIT ürün bilgi formu, seçilen poyra rulmanlarının araç markası, modeli, üretim yılı ve OE referansı gibi tüm özelliklerini içerir.  Bilgi formları, masaüstü bilgisayar ya da mobil cihazlarda ideal şekilde görüntülenmesi için PDF formatındadır.

Dokuz farklı dil seçeneği bulunmaktadır: İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Rusça ve Japonca.

NSK distribütörleri, bayiler ve servisler, daha fazla destek gerekmesi durumunda doğrudan irtibata geçebilir.

Yeni online kataloğa buradan ulaşabilirsiniz. here

 

Resim: NSK'nin yeni otomotiv yenileme pazarı parça çevrimiçi kataloğu, kapsamlı ProKIT tekerlek rulman kitlerini içerir 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız