Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2020-09-02

NSK Catalogue Precicion Machine Components

NSK, Hassas Makine Komponentleri Kataloğunun yeni bir baskısını yayınlayarak, mevcut ve potansiyel müşterilere kapsamlı lineer kılavuz, vidalı mil ve monocarrier ile ilgili güncel bir genel bakış sağlıyor. Uzunluğu 700 sayfayı geçen bu katalog, aynı zamanda makine veya ekipman yapımında kullanılabilecek lineer bileşenlerin kullanım ömrünü belirlemek ve hesaplama yapmak için bir kılavuz görevi görüyor. 

Kataloğun ilk 60 sayfası vidalı mil ürünleri ile ilgili genel bilgiler içeriyor. NSK'nin 400 sayfalık çeşitli vidalı mil çözümleri bu sayfalarda verilen bilgileri tamamlıyor.

 

Lineer kılavuzlarının bulunduğu bölümler 300'den fazla sayfayı kapsıyor, ürün seçimi ve kullanım ömrü hesaplamaları hakkında ayrıntılı bilgiler içeriyor. Katalogdaki 140 sayfalık bir kısım, aralarında lineer kılavuzlara sahip montaja hazır doğrusal eksenli lineer klavuzlar (Monocarrier, Toughcarrier), rulmanlı ve aksesuarlı (sensör gibi) vidalı miller ve kapaklar ile motor adaptörleri gibi NSK çözümlerine ayrılmıştır.

 

Basit bir katalogdan çok daha fazlası olan bu kaynak, kullanıcılara, uygulamaya dayalı teknik açıklamalar ile tercih desteğinin eşlik ettiği geniş kapsamlı bir lineer kılavuz ve tahrik üniteleri derlemesi sunuyor.

 

Kataloğun bu baskısında, NSK tarafından geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen, (DIN 69051/ISO 3408'e uygun olarak üretilmiş olan) takım tezgahları için DIN uyumlu yüksek hızlı vidalı miller ve değiştirilebilir somun-mil yeni ürün serileri eklenmiştir. Ayrıca, PR/LPR hassas ovalanmış vidalı mil serisi de katalogda ilk defa yer alıyor.

 

Kataloğun basılı hali NSK'den sipariş edilebilir veya kataloğa şu adresten erişilebilir

www.nsk-literature.com/en/precision-machine-components.

 

Resim : 

Uzunluğu 700 sayfayı geçen Hassas Makine Komponentleri Kataloğunun yeni baskısı, NSK'nin lineer hareketli ürünler yelpazesinin tamamını sunmaktadır

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız