Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2020-10-05

NSK’s catalogue Bearings for electric motors

NSK, elektrik motorları için çeşitli seçenekler sunan standart rulman kataloğunu yayımladı. Sabit bilyalı rulmanlar ve silindirik makaralı rulmanlar gibi çözümlerin yer aldığı bu 36 sayfalık katalogda, elektrik motoru tasarımıyla veya bakımıyla ilgilenen mühendisler için de birçok tavsiye ve teknik bilgi mevcut. 

Kataloğun kolay okunur formatı sayesinde, elektrik motorlarında kullanılan rulmanlara dört ana uygulama alanı altında kolayca ulaşılabiliyor: servomotorlar, yüksek verimli motorlar, hız kontrollü (inverter) motorlar ve elektrikli araç (EV) motorları.

 

Her alan için en ideal rulman grubuna, bu rulman grubunun temel tasarım özelliklerine ve teknik bilgilere yer veriliyor. Şirketin standart serisinin ve NSKHPS yüksek performanslı rulmanların yanı sıra, elektrik motoru şaftlarında rulman kullanımını sağlayan diğer teknolojiler de katalogda sunuluyor. Söz konusu teknolojiler, yüksek performanslı gres ve keçeleri, ayrıca gereksinime bağlı olarak plastik kafesli rulmanları, seramik sabit bilyalı rulmanları ve aşınmayı en aza indirmeyi sağlayan sürünmeye dayanıklı rulmanları kapsıyor.

 

NSK'nin elektrik motoru uygulamaları için geliştirdiği rulman çeşitleri, düşük enerji kaybı, yüksek güvenilirlik ve uzun ürün ömrü sağlayan yüksek performanslı çözümler sunarak sektörün en yeni trendlerini takip etmeye devam ediyor. Örneğin, seride düşük tork ve düşük ısı oluşumu gibi özelliklere sahip olması için özel olarak tasarlanan rulmanlar yer alıyor.

 

Yeni ürün kataloğunda gürültü veya titreşim analizi ile rulman hasarını tespit etmek gibi birçok faydalı bilgi de ayrıca bulunuyor. Katalog, elektrik motorlarının rulmanlarında meydana gelebilecek tipik hasar örneklerinin sunulmasıyla sona eriyor. Bunlara ek olarak, her uygulama için ideal greslerin seçiminde yardımcı olabilecek bilgiler de yer alıyor. 

Basılı kataloğu NSK'den talep edebilir veya web sitesinden PDF formatında indirebilirsiniz:  www.nsk-literature.com/en/industrial-motor-bearings.

 

Resim: NSK'nin yeni ürün kataloğu, elektrik motorları için geliştirdiği çeşitli rulmanlarla parmağınızın ucunda! 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız