Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2021-02-01

1)	With EDD, NSK has refreshed the internal electronics to secure supply chain stability of essential components

NSK, PS/PN serisine ait Megatork Motorları için daha güvenli ve kullanışlı gelişmiş bir sürücüyü piyasaya sürdü. Yeni EDD sürücü ünitesi geniş kapsamlı olarak kullanılabilir. Ayrıca güvenilir ve hatasız performansıyla yarı iletken ve elektronik cihaz üreticileri arasında popüler olan önceki seriye ait EDC sürücüyle işlevsel olarak uyumludur. NSK’nin piyasaya sürdüğü geliştirilmiş EDD, ana parçaların elektronik aksamlarını yenileyerek parçaların tedarik zincirindeki istikrarını güvence altına alır.

Yeni EDD, aynı dış ölçülere sahip olmakla beraber mevcut konumlandırma komut sistemlerini, giriş/çıkış sinyallerini ve dahili kanalları desteklemektedir. Bu özellikleriyle EDD, standart kurulumlar için NSK'nın ilk tercihi olarak EDC'nin yerini almıştır.

EDD sürücü ünitesinin en önemli avantajlarından biri de daha fazla güvenlik sağlamasıdır. Örneğin, tasarlanan yeni bağlantı aparatı sayesinde hatalı yerleştirme önlenir. Güvenlik konusunda geliştirilen bir diğer özellik ise bir kilitleme mekanizmasıdır. Bu mekanizma sayesinde kablo setinin EDD sürücüsünden kazara çıkması (fişten çekilmesi) önlenir.

Kullanım da kolaylaşmaktadır. Örnek olarak, tek fazlı güç kaynağının, birleştirilmiş bir 100-240 VAC ünitesi haline gelmesi (önceki iki model: 200-230 ve 100-115 VAC) verilebilir. Ayrıca, analog giriş EDD sürücü ünitesinde hız ve tork kontrolü konusunda standart hale gelmiş ve darbe katarı pozisyonunun maksimum giriş frekansı 2 MHz'e (önceki 1 MHz) çıkarılarak yüksek hızlarda çalışırken EDC 100 VAC modeline göre daha hızlı konumlandırma sağlanmıştır.

Kullanım kolaylığı konusunda geliştirilen bir diğer özellik ise bilgisayar ile ‘EDD Megaterm’ yazılımı arasında bağlantı kurmak için USB bağlantı aparatının kullanılmaya başlanmasıdır. Yeni EDD yazılımı, yüksek hızlı osiloskopları ve FFT (Hızlı Fourier Dönüşümü) işlevlerini desteklemektedir. Bu yazılım, EDD'yi kurma, düzenleme ve ayarlama konularında kolaylık sağlamaktadır.

EDD Megaterm yazılımını, İngilizce olarak şu adreste bulabilirsiniz: www.nskeurope.com/en/media/downloads/linear-components

 

Basın fotoğrafları

1)   NSK, EDD'yi geliştirerek elektronik aksamları yenilemiş ve böylece ana parçaların tedarik zincirinde istikrarını güvence altına almıştır.

2):  1)   EDD, NSK'nin standart Megatork Motor kurulumları için ilk tercihi olan EDC'nin yerine geçmiştir.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız