Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2021-03-02

Haziran 2019'da NSK Ltd. ve Volkswagen AG, direksiyon sistemlerindeki yeniliklerde daha da ileri gitmek istedikleri için şirketlerin ilgili direksiyon sistemi departmanları arasında resmi bir iş birliği başlattılar. Bu ortak girişim NSK'yi Volkswagen'in MEB elektrikli araç platformunun yüksek güçlü, tek-dişli elektrik destekli direksiyon (EPS) sistemi için bir üretim partneri haline getirdi. Üretim 2023 yılında NSK'nin Çin'deki bir fabrikasında, Volkswagen'in dünya çapındaki elektrikli araç fabrikalarına sistemler sağlamak üzere başlayacak.

Volkswagen Şanzıman & Elektrikli Sürüş İş Grubu Başkanı Thorsten Jablonski "Bu adım, direksiyon sistemlerimizin geliştirilmesinde başka bir dönüm noktasını temsil ediyor." diyor. "İş birliği sayesinde, NSK ile birlikte teknolojimizi piyasaya sunabileceğimiz bir üretim seçeneğimiz artık Çin'de de var."

NSK'nin Direksiyon ve Aktüatör Bölüm Başkanı Masatada Fumoto "EPS'nin ortak şekilde geliştirilmesi Volkswagen'le iş birliğimizin ilk başarısı. Volkswagen'e bu projedeki iş birliği için teşekkür ediyor ve başka yenilikçi programlarında birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" diyor.

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız