Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2021-05-10

ECA series of spherical roller bearings from NSK

Patentli kafes tasarımıyla geliştirilen yeni NSK oynak makaralı rulman serisi, sektör için daha önce görülmemiş üretkenlik, güvenilirlik ve yük kapasitesi sunuyor. Optimize edilmiş kafes, iç gerilimi azaltır ve kılavuz bileziği gereksinimini ortadan kaldırır. Bunlar, mevcut çözümlere kıyasla sunulan avantajlardan yalnızca ikisidir. Yeni ECA serisinin potansiyel uygulama alanları; konveyörler, dişli kutuları ve çelik üretim makinelerinden madencilikte kullanılan preslere ve makinelere kadar uzanır.

NSK'nin CAM serisinin yerini alan ECA serisi oynak makaralı rulmanları, mevcut kullanılan rulmanlarla tamamen değiştirilebilme özelliğine sahiptir. Özellikle de yeni nesil hassas şekilde işlenmiş ve dayanıklı pirinç kafes, dönme sırasında gereksiz makara hareketini önemli ölçüde azaltan makara ceplerine sahiptir.

NSK'nin optimize edilmiş kafes tasarımı, kafes çubuğu kuvvetini dengeleyerek gerilimin azaltılmasını da sağlar. Ayrıca kafes çubuğunun ucundaki tutucu "kanca", makaranın kayma olasılığını önler.

Yeni rulman serisinin önemli avantajlarından bir diğeri ise daha büyük boyutlu daha çok sayıda makaranın kullanılmasına olanak tanıyarak sınıfında lider bir yük kapasitesi sağlamasıdır. Nitekim bu rulmanlar, %47'ye kadar daha yüksek dinamik yük ve %22'ye kadar daha yüksek statik yük avantajı sağlamaktadır.

Oynak makaralı standart rulmanlara kıyasla %20'ye kadar daha yüksek hızlarda çalışabilen rulmanlarımız, standart olarak sunulan boyutsal kararlılık işlemi uygulaması sayesinde artık 200 °C'ye kadar olan çalışma sıcaklıklarında kullanılabilir.

Bu performans iyileştirmelerinin bir sonucu olarak, yeni rulman serimize geçiş yapan kullanıcılar toplam bakım maliyetlerinde tasarruf sağlayabilirler. Çimento, kâğıt ve ambalajlama, taş ocağı ve madencilik, çelik-metal ve petrokimya gibi sektörlerde çalışan tüm kullanıcılar bu seriden fayda sağlayacaktır.

NSK'nin patentli kafes tasarımıyla geliştirilen ECA serisi oynak makaralı rulmanları, 40 ila 130 mm'lik delik çaplarıyla sunulmaktadır.

 

Picture: NSK'nin ECA serisi oynak makaralı rulmanları daha büyük boyutlu daha çok sayıda makaranın kullanılmasına olanak tanıyarak sınıfında lider bir yük kapasitesi sağlar

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız