Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2021-03-01

NSK Ltd. global bir durum izleme sistemi (CMS) uzmanı olan Brüel & Kjær Vibro'yu (‘B&K Vibro’) bünyesine kattı. 10 Aralık 2020 tarihindeki ilk duyurunun ardından, Spectris PLC.'ye ait B&K Vibro'nun satın alma işleminin tamamlanması NSK'nin otomasyon, iş tasarrufu, akıllı teknoloji ve çevre dostu sürdürülebilir çözümlere olan müşteri taleplerini karşılama kabiliyetini daha da güçlendirecek.

Durum izleme, makine ve sistem parametresindeki titreşim veya ısı gibi değişikliklerin kontrol edilme sürecidir. Bu değişiklikler bir hatanın göstergesi olabilir. Makine çalışırken kullanılabilen durum izleme, bakım zamanlarının ayarlanabilmesine imkan tanır veya büyük bir hatanın meydana gelmesini önleyecek diğer eylemlere olanak sağlar.

NSK'nin B&K Vibro'yu satın alması, büyüyen CMS pazarında iş platformunun gelişmesini hızlandıracaktır. Rulmanlar, vidalı miller ve lineer kılavuzlar gibi NSK'nin portföyündeki temel ürünler, makine aksamının işlevini ve performansını doğrudan etkileyen en önemli bileşenlerdir. NSK'nin bu bileşenlere dair zengin bilgi ve teknolojisi, B&K Vibro'nun pazara değer katan yeni nesil kestirimci bakım sistemlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesinde çok önemli olacaktır.

B&K Vibro yaklaşık 220 çalışana ve %43'ü Avrupa'daki satışlardan gelen yıllık 52,5 milyon Euro gelire sahiptir. Şirketin ana pazarları: Rüzgâr enerjisi (%42, 30.000'den fazla kurulum), petrol ve gaz (%16, 10.000'den fazla kurulum), hidroelektrik ve termal enerjidir (%7, 800'den fazla kurulum).

NSK Ltd.'nin kıdemli başkan yardımcısı Saimon Nogami "B&K Vibro'nun NSK Grup'a katılması, CMS çözümlerinin hızla büyüyen marketinde yeniliği öne çıkartan heyecan verici bir maceranın başlangıcına işaret ediyor" diyor. "NSK ve B&K Vibro'nun çözümleri; rüzgâr enerjisi, hidroelektrik, üretim ve günlük yaşantımızı etkileyen diğer pek çok sektörde elzem olan altyapı sistemlerinin operasyonel istikrarında önemli bir rol oynar. CMS iş platformumuzu en üst seviyeye çıkarmak ve uzun vadeli sürdürülebilir büyüme için sinerjimizden faydalanacağız."

B&K Vibro'nun CEO'su Marcel Van Helten sözlerine şunları ekliyor: "B&K Vibro durum izlemede bir lider olmak için yola çıkan NSK'nin bir parçası olmaktan gerçekten onur duymaktadır. Şirketlerimiz arasındaki sinerji apaçık ortada. Şirketlerimizdeki kabiliyet ve bilgi birikimiyle müşterilerimiz için heyecan verici ve yenilikçi iş ve mühendislik çözümlerini birlikte sunabileceğiz. NSK CMS iş platformunu geliştirmeyi ve gelişmekte olan CMS pazarındaki büyümesini hızlandırmayı sabırsızlıkla bekliyoruz".

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız