Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2021-03-17

Sébastien Blanchard, Adrien Le Berre, Maxime Marsala

Toyota Motor Europe (TME), NSK Avrupa'yı Tedarik kategorisinde Tanınma Belgesi Ödülüne ve Kalite kategorisinde Üstün Başarı Ödülüne layık gördü. Geçtiğimiz yıllarda ödülleri yaklaşık 200 kişinin katılımıyla Brüksel, Belçika'da düzenlenen göz alıcı Yıllık İş Dünyası Toplantısında takdim eden TME, bu sene bu etkinliği sanal ortama taşıdı ve kazanılan ödülleri, TME'den sorumlu EABU (Avrupa Otomotiv İş Birimi)'nun bulunduğu NSK Fransa ofisine posta yoluyla gönderdi.

TME, her yıl tedarikçilerinin geride kalan mali yılda gösterdiği performansı değerlendiriyor. Örneğin, Tedarik kategorisinde verilen Tanınma Belgesi, Toyota'nın, her müşterinin aracından yüzde yüz memnun olması hedefi doğrultusunda takdim edilir. Vermiş olduğu ödüllerle TME, sürekli gelişim hedefi için tedarikçilerin hayati öneminin farkında olduğunu göstermektedir.

Genel teslimat performansı (servis parçaları ve aksesuarlarının tedariki) gibi temel performans göstergeleri (TPG), değerlendirme sürecinin önemli bir kısmını oluşturmaktadır. TME, 2020 yılında (2019 mali yılı içerisinde gösterdikleri performans nedeniyle) aralarında NSK Avrupa'nın da bulunduğu 10 tedarikçiyi Tanınma Belgesi ödülüne layık gördü.

NSK Avrupa aynı zamanda her yıl sadece 3 ila 5 tedarikçinin kazanabildiği Kalite kategorisinde Üstün Başarı Ödülünün de sahibi oldu. Kalite, TME'nin özünde ve yapısında önemli yeri olan bir unsur. OEM'lerin bir milyon parça başına görülen kusurlu ürün sayısı inceleniyor. Garanti talepleri ve ürün kalitesi ile ilgili karşılaşılan sorunların ele alınış şekli de ödül için göz önünde bulundurulan kriterler arasında yer alıyor.

NSK'nin EABU ekibi, TME'nin Birleşik Krallık ve Polonya'da yer alan motor ve şanzıman üretim tesislerine çeşitli parçaların tedarikini gerçekleştiriyor. Bu parçalar arasında NSK'nin Kielce (Polonya), Peterlee (Birleşik Krallık) ve Saitama ile Takasaki (Japonya) tesislerinde üretilen bilyalı rulmanlar, konik makaralı rulmanlar ve külbütör kolları bulunuyor. NSK aynı zamanda aktif olarak Fransa, Türkiye ve Güney Afrika'da yer alan otomotiv montaj fabrikalarına da parça tedariki sağlamakta olup yakında Çek Cumhuriyeti'nde yer alan montaj fabrikasına da parça tedarikine başlayacak.

Basın fotoğrafları

 Alınan ödüller, NSK'nin Fransa'da yer alan Guyancourt fabrikasının önünde gururla sergilendi. (soldan sağa): Sébastien Blanchard, Ürün Birim Yöneticisi - Motor 

Picture 2):  NSK Europe’s Achievement Award for Quality from Toyota Motor Europe

Picture 3):  Toyota Motor Europe’s Certificate of Recognition for Supply, as presented to NSK Europe

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız