Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2022-07-04

Österbergs Förpackningsmaskiner AB has standardised on NSK linear guides

İskandinavya pazarındaki en büyük paketleme makinesi üreticilerinden biri olan Acumo AB (NSK'nin İsveç'teki yetkili distribütörü) ile uzun vadeli işbirliği sayesinde, yalnızca kendi kalite ve verimlilik gereksinimlerini değil, müşterilerinin bu yöndeki taleplerini de karşılayabilmektedir. Acumo aracılığıyla Österbergs Förpackningsmaskiner AB, makinelerinin kullanıcılarına kalite, hassasiyet ve uzun hizmet ömrü sunan NSK lineer kılavuzlarını standart hale getirdi.

1975 yılında kurulan Österbergs, optimum kaliteye sahip esnek ve özelleştirilmiş çözümlere odaklanmaktadır. Merkezi İsveç, Göteborg'da bulunan şirket, düz itmeli paketleme çözümlerinden, içerisinde gelişmiş endüstriyel robotların da olduğu ve bunların arasında kalan tüm çözümleri sunar.

Österbergs'in üretim modeli, sonradan her bir müşterinin spesifik ihtiyaçlarına uyarladığı standart bir makineye dayalıdır. Bu strateji sonucunda ortaya NSK ve yetkili distribütörü Acumo gibi çevik ve teknik açıdan usta tedarikçilerin desteğini gerektiren çok çeşitli benzersiz ürün kombinasyonları çıkar.

Birinci sınıf bir marka olan NSK'nin yüksek kaliteli ürünlerini her distribütör satamaz. Şirket, yalnızca, beklenen standartları karşılamak için gereken bilgi ve deneyime sahip olduğunu gösterebilen yetkili distribütörlerle çalışır. Yetkili distribütörler de NSK'nin etik ve uyumluluk politikalarına uygun hareket etmelidir.

Tam yetkili bir distribütör olarak Acumo, Österbergs ile ilk kez 2010 yılında iletişime geçerek, bugüne kadar güçlü bir şekilde süregelen uzun vadeli işbirliğinin temelini attı.

Österbergs'te Proje Müdürlüğü yapan Ulf Nordling, “Acumo'nun geliştirme çalışmalarımızla tam olarak eş zamanlı sunduğu konum göstergelerinden birini hemen beğenmiştim” diyor. "Şans eseri, Acumo'nun NSK lineer kılavuzlar da sattığını keşfettik. Acumo'nun sunduğu geniş ürün yelpazesi, kalite ve hizmet, bizi bu işbirliğine başlamaya teşvik etti.”

NSK, Acumo ve Österbergs'te kalite, ilk irtibattan nihai teslimata kadar bir iş ilkesidir. Şirketler arasındaki kişisel ilişkiler sayesinde, ortaklığın başarısında kilit faktör olan Österbergs'in ihtiyaç ve taleplerini Acumo'nun tam anlamıyla kavraması işbirliği daha da geliştirdi.

"Acumo ile çalışmak güzel; teslimatlar hızlı yapılıyor ve yüksek kaliteli NSK rayları alıyoruz." diyor Ulf Nordling.

Uzun yıllardır Österbergs, NSK'nın hem lineer kılavuzlarını hem de vidalı millerini standart hale getirmiş durumda. Acumo, kısa teslim süreleri sağlamak için, üretim hanesinde su soğutmalı  kesme makinesi kullanarak gerekli uzunluklarda kesim yaptığı NH/NS serisi (Duralloy ® ve düşük sıcaklıklı krom gibi yüzey işlemleriyle) dâhil olmak üzere geniş bir NSK çözümleri stoğuna sahiptir.

NSK, tüm yetkili distribütörlerine mühendislik desteği sunar. Özenle seçilmiş iş ortaklarının her biri, sektörde deneyim sahibi olan ve müşteri süreçlerine hâkim olan iyi eğitimli, yetkin personel istihdam etmektedir.

Ulf Nordling, sektördeki geniş deneyimine dayanarak, NSK'nın lineer kılavuzlarının olağanüstü olduğunu düşünüyor. Müşterilerin NSK lineer kılavuzlarının yüksek kalitesini görüp takdir ettiğini ve hatta birçoğunun arayarak olumlu geri bildirimde bulunduğunu vurguladı. 

Ulf Nordling, "En iyisini sağladığımızı göstermek istiyoruz" diyor. “Österbergs'te, bir tedarikçi olarak Acumo'dan gerçekten memnunuz ve acil durumlarda gereken yardımı en iyi şekilde alıyoruz. Acumo'nun neye ihtiyacımız olduğunu öngörebildiği yakın bir işbirliği geliştirdik. Kaliteli çözümlerin yanı sıra gerektiğinde hesaplamalar, arayüz seçimi ve ürün bilgisi konularında da destek alıyoruz.”

Geçen yıl içinde Österbergs, ormancılık ve kağıt sektörüne yönelik makinelerde daha da uzun hizmet ömrü sağlamak için NSK'nın Duralloy ® yüzey işlemli NH/NS serisi lineer kılavuzlarından birkaçını daha satın aldı. Yeni makine, teknoloji tedarikçisi NSK, yetkili distribütör Acumo ve sektöründe uzman olan Österbergs'in arasındaki işbirliğini kanıtlayan  başka bir örnektir.”

NH/NS lineer kılavuzları hakkında yayınlanan yeni videoya, YouTube'da https://youtu.be/_62TERdoodU adresinden ulaşılabilir.

 

Fotoğraf 1)   Österbergs Förpackningsmaskiner AB, NSK'nın lineer kılavuzlarını “olağanüstü” olarak tanımlıyor. Fotoğraf: Österbergs Förpackningsmaskiner

Fotoğraf 2) Österbergs için her NSK lineer kılavuzu , yetkili distribütör Acumo'da gelişmiş makineler kullanılarak boylamasına kesilir. Fotoğraf: Österbergs Förpackningsmaskiner

Fotoğraf 3) NSK'nın NH/NS serisi lineer kılavuzları, Duralloy ® ve Raydent gibi yüzey işlemleriyle alınabilmektedir. Fotoğraf: NSK

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız