Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2023-04-03

NSK LPR/PR serisi Vidalı Milleri

Ovalanmış vidalı miller, hassas taşlanmış vidalı millere göre daha uygun maliyetli bir alternatif olarak endüstri genelinde özellikle tercih ediliyor. Üretim süreci, taşlanmış vidalı millerin sınırlı hassasiyetini gerektirmeyen, ancak yine de doğrusal yüklerin güvenilir bir şekilde taşınması ve yüksek hızda doğru konumlandırma sağlanması gereken uygulamalar için idealdir. Bu tür uygulamalar için, NSK'nın ovalanmış vidalı milleri – yani PR/LPR ve BS Değiştirilebilir serisi – yüksek talep görmektedir. 

NSK'nın ovalanmış vidalı milleri; bunlarla sınırlı kalmamakla beraber, ahşap işleme, metal sac işleme, ambalajlama işlemleri, toplama ve yerleştirme sistemleri ve otomatik nakil ünitelerini içeren uygulamalar için mükemmel doğrusal hareket sağlar. Hem PR/LPR hem de BS Değiştirilebilir serisi, 160.000 dn (5000 rpm'ye kadar) izin verilen dönme hızı sayesinde hızlı çevrim süreleri sunabilir. Bu yüksek hıza rağmen, her iki vidalı mil de Ct7 doğruluk sınıfı sunarken hassasiyetten ödün verilmez.

PR/LPR ve BS Değiştirilebilir vidalı millerin diğer özellikleri arasında, NSK'nın yukarıda belirtilen yüksek hızı kolaylaştırmaya yardımcı olan yenilikçi uç deflektör devridaim sistemi bulunmaktadır. Optimize edilmiş (pürüzsüz) bilyalı devridaim tasarımına sahip uç deflektörü ayrıca geleneksel sistemlere kıyasla gürültü emisyonlarını yarı yarıya azaltır.

Diğer bir avantajı ise NSK'nın opsiyonel K1 yağlama ünitesidir. Bu öncü yağlama sistemi, bir makinenin ömrü boyunca yağ uygular ve bu da onu uzun süreli, bakım gerektirmeyen işlemler sağlamanın sürdürülebilir ve çevre dostu bir yolu haline getirir. Yağ tutucu conta ile birlikte, K1 ünitesi düşük toplam sahip olma maliyetine (TCO) katkıda bulunur. Donanım iyileştirme uygulamaları için NSK'nın K1 kiti de mevcuttur.

NSK'nın LPR/PR serisi hassas haddelenmiş vidalı miller önceden yüklenmiş ve önceden monte edilmiştir (kompakt somun, ön yükü ayarlamak için halihazırda mile monte edilmiştir). 4 metreye kadar uzunluklarda mevcut olan bu popüler vidalı miller, sıfır boşluk işlemi sunar.

NSK'nın BS Değiştirilebilir hassas haddelenmiş vidalı mil serisinin ana özelliği, kolay kurulum için evrensel olarak değiştirilebilen (20 µm'den daha az açıklığa sahip) ayrı olarak temin edilebilen mil ve somundur. Somun ve milin serbestçe değiştirilmesi aynı zamanda makine üreticisinin veya yetkili bir NSK bayisinin vidalı mili gereken uzunlukta kesebileceği anlamına gelir. Sonuç, daha fazla esneklik ve DIN uyumlu vidalı millerin özel boyutlarda (maksimum 2 metreye kadar), örneğin özel makineler veya prototipler için hızlı bir şekilde kullanılabilir olmasıdır.

Bu iki NSK hassas haddelenmiş vidalı mil serisinin mühendislik ve performans özellikleri sayesinde, Avrupa'daki makine imalat topluluğu hızlı ve doğru doğrusal hareketten yararlanmaya devam edebilir. Ayrıca, vidalı millerin kendine özgü niteliği, marka itibarını artırmak ve pazar payını büyütmeye yardımcı olmak için güvenilir ve tekrarlanabilir konumlandırma sağlar.

 

Fotoğraf 1): NSK'nın LPR/PR serisi vidalı milleri ön yüklü ve monte edilmiş olarak sunulur.

 

Fotoğraf 2): NSK'nın BS serisi vidalı millerinin ana özelliği, ayrı olarak temin edilebilen mil ve somundur.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız