Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Feeders

Titreşim ve şok yüklere karşı artırılmış servis ömrü performansı

Elekler, besleyiciler ve kompaktörler gibi taşocağı ekipmanlarında titreşimli uygulamalar için kullanılan rulmanlar, çok ağır çalışma şartlarına karşı direnebilmeli, ve aynı zamanda güvenli performans sağlayabilmelidirler. NSK’s CAM-VS serisi oynak makaralı rulmanlar, titreşim ve ses şiddetini %50 - %60 oranında azaltarak bu tür çalışma şartlarında artırılmış rulman ömrü sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır.

CAM-VS serisi rulmanların titreşim özellikleri, titreşim ve şok yük etkilerine karşı daha yüksek yorulma mukavameti sağlar. Çalışma ömrünü uzatmak için, rulmnlar yüksek temizlikteki çelikten imal edilmiş olup, aynı zamanda titreşim, çalışma yorulması, aşınma ve korozyon etkileriyle mücadele edecek pirinç kafeslerle donatılmıştır.

Tek-parçalı VS serisi pirinç kafes, makaralara kılavuzluk eder ve titreşim sonucu oluşan rezonansı en aza indirir. Ayrıca, kafes makara-merkezlemeli olduğundan, ısı etkilerine karşı duyarlı değildir; dolayısı ile rulman iç bileziğiyle teması yoktur. Bu temassız tasarım, rulmanların yağlanma ihtiyacını da azaltır.

Uzun Ömürlü-VS serisi oynak makaralı rulmanlar titreşimli makinelerde olduğu gibi ağır ve şok yükler için özel olarak üretilmiştir. Bu rulmanlar, gelişmiş yük katsayısı, gelişmiş makara yatağı, makara yüzeyinde geliştirilmiş bir yüzey pürüzlüğü yanında, rulman hasarını, kaymayı, pullanmayı ve yüzey yorgunluğunu azaltmak için iç ve dış bilezik olarak dizayn edilmiştir.

VS serisi rulmanlarımız ve diğer tüm NSK çözümleri için lütfen bize danışın. Rulman değiştirme programımızı, eğitim ve teknik uzmanlığımız ile zenginleştiriyor, müşterilerimizin kendi tesis ve makinelerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için optimum çözümler sunuyoruz..

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız