Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2018-07-12

NSK ProKIT

Bu yılki Automechanika Frankfurt fuarında (11-15 Eylül),  NSK Europe, bağımsız otomotiv yenileme pazarında dikkatleri, sürekli genişleyen ürün yelpazesi üzerine çekmeyi planlıyor. Şirketin popüler ProKIT'i ürün yelpazesinin merkezinde kalsa da, NSK mevcut referans sayısını önemli ölçüde arttırmıştır. Fuara katılanlar daha fazla bilgi edinmek için şirketin standını (Salon 4, Stant C51) ziyaret etmeye davet ediliyor. 

240 m2'lik bir stantta şirket, ortakların ve garaj sahiplerinin daha kârlı, daha verimli ve daha etkili olmalarını sağlamak için tasarlanmış yenilikler ve stratejiler sunacak. Şirket ayrıca Automechanika'da gelecekteki teknoloji ürünlerinin yanı sıra bir dizi şanzıman ve motor da sergileyecek.

'Daha hızlı, daha güvenli, daha güvenilir' teması altında NSK, kapsamlı eğitim teklifini de vitrine çıkaracak. Şirket, özellikle mevcut eğitim programının bir bölümünü sunacak. Ziyaretçiler için talep üzerine yapılan eğitim, poyra rulmanları, montajı, kullanımı ve bakımı hakkında daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olacaktır. NSK'nın sunumu, kesit modelleri, ve rulmana ve/veya araca zarar vermeden doğru montajı sağlamak için gereken araçları içerecektir.

Eğitim, poyra rulmanlarının doğru montajı ve birkaç ipucu ve faydalı öneri hakkında bilgi sağlayacak montaj videolarıyla tamamlanacaktır.

Stantta ayrıca ProKIT rulman kitleri yelpazesini gösteren bir sergi duvarı olacaktır. ProKIT tek kutu çözümleri sadece %100 orijinal rulmanlar ve yüksek kaliteli bileşenler içerir, bu sayede değiştirme işlemi daha hızlı, daha güvenli ve daha güvenilir hale gelmektedir.

Stanttaki bir diğer özellik de, 'Rulman montajı deneyimi' olarak adlandırılan özel bir alan olacaktır. Burada ziyaretçilerin bitmiş bilyalı rulmana monte edilecek komponent seçenekleri olacaktır. Doğru şekilde monte etmeyi başaranlar hediye formatındaki bir rulmanı eve götürebilecekler; en hızlı montaj süresi için daha fazla ödül olacaktır.

NSK'nın uzman ekibi, ziyaretçileri her türlü özel gereksinimlerinin yanı sıra mevcut potansiyel çözümleri de görüşmek üzere karşılamaktan memnun olacaktır. Son olarak, her gün 17: 00-18: 00 saatleri arasında stantta hafif yiyecekler ve atıştırmalıkların bulunduğu bir kokteyl resepsiyonunun gerçekleşmesi planlanmaktadır.

Gösteri için ücretsiz giriş bileti almak isteyen, Automechanika 2018'i ziyaret etmeyi planlayan herkes marketing-europe@nsk.com adresine e-posta gönderebilir.

NSK at Automechanika Frankfurt exhibition
11-15 September 2018
Hall 4, Booth C51

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız