Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Sonuçlar: %20

8 sonuçlar

Yeni nesil yüksek hassasiyetli takım tezgahları için yeni NSK vidalı mili

(2022-11-21)
neredeyse ortadan kaldırılmasıdır. Gerçekten de, %20'ye kadar daha az sürtünme dalgalanması da ilk zirvenin yüksekliğinin azaltılmasına katkıda ...

NSK rulman geliştirmeleri, endüstriyel motorların performansını ve enerji verimliliğini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur

(2022-08-29)
Makinelerde kullanılan motorların güç kullanımı, dünya elektrik tüketiminin %40-50'sini oluştururken bu durum endüstri için oldukça önem arz eden bu cihazları önemli bir enerji kullanımı tasarruf hedefi haline getiriyor.

Yetkililer, ciddi sayıda sahte NSK rulmanına el koydu

(2022-07-11)
Yetkililer, ciddi sayıda sahte NSK rulmanına el koydu. Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde çok sayıda sahte NSK rulmanının yakın zamanda keşfedilmesi, endüstriyel makinelerin ve insanların, güvenliğini ve bütünlüğünü riske atmak isteyen suçlular karşısında tetikte kalma ihtiyacının altını çiziyor

NSK, InnoTrans 2022'de demiryolunun geleceğini harekete geçirecek

(2022-07-06)
NSK, InnoTrans 2022'de demiryolunun geleceğini harekete geçirecek - InnoTrans 2022 uluslararası taşımacılık teknolojisi fuarında (20-23 Eylül, Berlin), NSK, aks kutuları, CER motorları ve şanzıman uygulamaları için eksiksiz bir rulman çözüm paketi sergileyecek.

NSK vidalı miller, lens kenarlarında mükemmellik sağlar

(2022-05-30)
Optik endüstrisinde faaliyet gösteren İtalya merkezli bir uzman, yenilikçi lens kesme makinelerinde NSK vidalı millerinin hassas ve kaliteli hareketinden yararlanıyor.

Derin delik işleme ustaları NSK ürünlerinden vazgeçemiyor

(2022-04-04)
NSK'nın taşlanmış vidalı milleri, lineer makaralı kılavuzları ve süper hassas bilyalı rulmanları, özellikle otomotiv sektöründe kalıp yapımı uygulamalarında popüler olan özel derin delik işleme makineleri alanında IMSA'nın uzmanlığını korumasına yardımcı oluyor.

NSK Silver-Lube® rulmanları, şişeleme hattı konveyöründeki yıkama akışkanlarına karşı dayanıklıdır

(2022-03-21)
Proses akışkanları ile temasın kaçınılmaz olduğu işlemlerde, zamanından önce arızalanan uygunsuz şekilde belirlenmiş rulmanlar, bakım işçiliği ve üretim kesintileri açısından maliyetli olabilir.

NSK, sürekli döküm makinesi uygulamasında rulman ömrünü iki katına çıkarıyor

(2022-01-17)
NSK, sürekli döküm makinesi uygulamasında rulman ömrünü iki katına çıkarıyor