Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2016-11-08

Médecins Sans Frontières (MSF)

NSK, uluslararası bir tıbbi insani yardım kuruluşu olan ve silahlı çatışmalar, salgın hastalıklar, doğal afetler ve sağlık hizmeti olmamasından etkilenen kişilere yardım eden Sınır Tanımayan Doktorlar’a (MSF - Médecins Sans Frontières) 20.000 € bağışlıyor.
 

2016 yılında 100.üncü yılını kutlayan NSK, işletme için önemli olan bu tarihin anısına önemli miktarda bir bağışla jest yapmak istedi. MSF’ye 20.000 € bağışlama kararının pek çok nedeni var ama en önemlisi, MSF’nin ırkı, dini, cinsiyeti veya siyasi görüşü ne olursa olsun ihtiyacı olan tüm insanlara yardım etmesidir.  

Büyük ölçekli salgın hastalıklar meydana geldiğinde, kriz yaşanan bölge diğer pek çok kuruluş için tehlikeli olduğunda, MSF tıbbi uzman ekipleri durumdan etkilenen insanlara yardımcı olmak amacıyla orada oluyor. Kuruluş, temel tıbbi bakım hizmetlerini sunuyor, yaralıları tedavi ediyor, aşılama kampanyaları gerçekleştiriyor, yerel personele eğitim veriyor ve tıbbi alt yapı oluşturuyor. MSF ekipleri uzun vadeli yardım projelerinde tüberküloz, sıtma, uyku hastalığı ve HIV/AIDS gibi hastalıklarla mücadele ediyor.      

Ticarette 100.üncü yıla ulaşmanın tüm işletmeler için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirten NSK Europe Ltd. CEO’su Dr Jürgen Ackermann, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yıldönümünü, kurumsal sosyal sorumluluk değerlerimize uygun bir şey yapmadan geçiremezdik. MSF tüm dünyada çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyor, kolayca zarar görebilecek kişilere yardımcı oluyor ve onları koruyor. Bu kişilerin hayatlarını kurtarmak için çaba sarf edilmesine yardımcı olmak amacıyla bu bağışı yapmaktan dolayı çok mutluyuz.”

NSK bu bağışa finansman sağlamaya yardımcı olması amacıyla, bu yıl müşterilerine Christmas hediyesi vermekten vazgeçecek.           

Dr Jürgen Ackermann bu konuyla ilgili şunları söyledi: “Müşterilerimizin stratejimizi anlayacağından ve MSF’nin dünya genelindeki bu önemli çalışmasını desteklemede bize katılacağından eminim.”

To help fund the donation, NSK will forego giving any Christmas presents to its customers this year. 
“I am sure our customers will understand our strategy and join with us in supporting the important work of MSF around the world,” says Dr Jürgen Ackermann.

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız