Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2018-09-17

NSK Hub Replacement

Automechanika Frankfurt 2018 Fuarı, teker poyra rulmanlarını değiştirirken becerilerini geliştirmek isteyen tamirhaneler için iki kapsamlı NSK eğitim videosunun tanıtımına tanıklık yaptı. Poyra rulmanı değiştirme  prosedürlerine açık, adım adım bir yaklaşım sunan videolar, bu tür onarımın Avrupa genelinde müşteriler için daha hızlı, daha emniyetli ve daha güvenilir olmasını sağlamak için kullanışlı ve bilgilendirici ipuçları da sunmaktadır.

Poyra rulmanlarının tamiri, tamirlerin en basiti değildir ve aslında birçok tamirhaneye zorluk çıkarabilir. Avrupa'nın birçok bölgesinde yaygın rekabet olmasından dolayı tamirhane teknisyenleri tarafından yapılan hatalar pahalıya mal olmaktadır. Yeni NSK videoları bu sorunu düzeltmek için ortaya çıktı.

İlk video, bir ön Poyra I jenerasyon rulmanın değiştirilmesine odaklanırken, diğeri, ABS sinyali için kodlayıcılı bir Poyra I rulmana odaklanır. Her bir video, ayrıntılı ve kapsamlı olup, her bir adımın metin açıklamalarını ve video görüntülerini desteklemek için açılır pencere ipuçlarını sunmaktadır.

Eğitim videoları, başarılı bir onarım için izlenecek özel aşamaları, uygulanacak doğru araç tipleriyle birlikte eksiksiz olarak göstermektedir. Videoların, garajların Poyra 1 jenerasyon  rulmanlarının montajındaki enkoderin yanlış tarafa takılması gibi  yaygın hataların yapılmasının önlenmesine yardımcı olacağı umulmaktadır.

Her iki video da NSK Avrupa YouTube kanalında ve NSK’nın www.nsk-autoaftermarket.com adresindeki Bağımsız Otomotiv Yenileme Pazarı (IAM) web sitesinin ana sayfasında görülebilir. Mevcut dil sürümleri, ilk videoda İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, Türkçe ve Rusça ve ikinci videoda İngilizce ve daha sonra diğer diller olacak şekilde de mevcuttur.

Videolar, NSK’nın IAM için katma değerli eğitim sunumunun bir parçasını oluşturur. Eğitim programları, tamircilerin NSK’nın sloganı “Daha hızlı, daha emniyetli, daha güvenilir” ile daha paralel olacak şekilde onların becerilerini daha üst seviyelere çıkarmak için etkili bir yoldur. Şirket, her zaman teorik temelli bir yaklaşımdan ziyade pratik bir yaklaşımın gerekli olduğu poyra rulmanları için geniş bir eğitim yelpazesine sahiptir. NSK’nın talep üzerine eğitim programları, örneğin ürün yelpazesi bilgileri, dahil olmak üzere, garajların, dağıtıcıların veya üniversitelerin özel gereksinimlerine uygun olarak ayarlanabilmektedir.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız