Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-01-24

NSKHPS Spherical Roller Bearings offer increased wear resistance under high speeds and high mechanical loads

NSK, 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2017 İran Uluslararası Çelik Fuarına katılacağını duyurdu (www.iransteelexpo.com). Orta Doğu’nun önde gelen bu fuar ve sempozyumunu ziyaret edenler, 62 numaralı standda NSK uzmanlarından oluşan bilgili bir ekibin olduğunu görecekler. 84 m2 alana sahip bu standda,  bölgenin çelik endüstrisi alanındaki en yeni rulman ürünleri ile yenilikleri sergilenecek.

Ocak 2016’da İran’da yaptırımların kaldırılması, ülkenin endüstriyel bakış açısında kayda değer değişiklik yarattı. Onlarca yıldan sonra ilk defa uluslararası piyasalara erişilmesi ile birlikte son 12 ayda çelik ihracatları önemli oranda arttı. Sonuç olarak, şu anda bölgenin çelik tesisleri talebe ayak uydurmak amacıyla kapasitelerine ve imkanlarına yatırım yapıyor.

NSK, İran Uluslararası Çelik Fuarına, hammadde hazırlamadan ve eritme işlemlerinden nihai haddelenmiş ürüne kadar çelik imalat sürecinin tüm aşamalarını iyileştirmek için özel olarak tasarlanmış çok sayıda rulman yeniliği getirecek. Örneğin, KVS 355 Ekstra Kapasiteli Keçeli Dört Sıralı Konik Makaralı Rulmanı, haddehane uygulamalarında bulunan merdanelere büyük avantaj sağlıyor. Bu rulmanlar, geleneksel keçeli rulmanlara kıyasla yaklaşık %15-35 daha yüksek yük kapasitesinin yanı sıra 1,6 – 1,7 kat daha uzun ömür sunuyor. KVS 355 rulmanları standart olarak NSK’nin uzun ömürlü Super-TF çeliğinden üretilirken ısı ve suya dirençli keçe malzemelerinin kullanılması, kontaminasyona mukavemeti iyileştirmeye yardımcı oluyor.

NSK, diğer yeniliklerinin yanında, kapsamlı Oynak Makaralı Rulman serisini sergileyecek. NSKHPS (Yüksek Performans Standardı) serisi rulmanlar, örneğin her yönde orta seviyede eksenel yüklerle ağır radyal yükleri taşıyabilmelerini sağlamak amacıyla çift sıralı yapıya sahiptir. Buna ek olarak, silindirlerin ve iç bilezik yuvarlanma yolunun yüzey profili, kendi kendine hizalama işlevinin tam kapasite çalışmasına olanak sağlıyor. NSKHPS serisi rulmanlar, geleneksel rulmanlardan daha uzun çalışma ömrü ve daha yüksek  hız limiti sunuyor.

Fuar ziyaretçilerine cazip gelecek bir başka ürün de NSK’nın bakım gerektirmeyecek şekilde tasarlanan Molded-Oil rulmanları olacak. Bu rulmanların bakım gerektirmemesinin sebebi, yağ gerektiği zaman, yenilenmesine gerek kalmadan, içerideki Molded-Oil sistemden serbest bırakılması. Buna ilave olarak, bu gelişmiş rulmanlar su ve tozla kontamine olmuş ortamlarda mükemmel performans da sağlıyor.     

İran’ın kuzey batısında Tebriz’de bulunan Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan İran Uluslararası Çelik Fuarı’nın çelik ve metal sektöründen 320 civarında katılımcı ve binlerce ziyaretçi çekmesi bekleniyor. Etkinlik kapsamında düzenlenecek sempozyumda en son endüstri araştırmalarının yanı sıra pazardaki zorluklar ve stratejiler tartışılacak.               

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız