Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2023-07-24

NSK, Bosch Global Tedarikçi Ödülleri 2023'te

NSK, prestijli Bosch Global Tedarikçi Ödülleri 2023 ödül töreninde dünya çapında Robert Bosch GmbH'ye (Bosch) parça tedarik eden yaklaşık 35.000 şirket arasından en iyi ilk 46 tedarikçiden biri olarak seçildi.

NSK, önde gelen bir küresel teknoloji ve hizmet tedarikçisi olan Bosch Grubunun bir tedarikçisi olarak sunduğu üstün kalite ve üstün performansıyla Ham Madde ve Bileşenler kategorisinde tanınmıştır.

Bosch, her iki yılda bir dünyanın dört bir yanından seçtiği tedarikçilerini Bosch Global Tedarikçi Ödülü ile onurlandırıyor. Bu yıl, NSK'nın Ham Madde ve Bileşenler kategorisindeki prestijli ödülü, şirketin küresel bir yenilikçi hareket ve kontrol çözümleri tedarikçisi olarak olağanüstü performansını ve ulaştırma sektöründe ve daha genel olarak çeşitli sektörlerde mükemmelliğe olan bağlılığını vurgulamaktadır.

NSK ürün portföyü, otomatik acil durum fren sistemleri gibi gelişmiş otomotiv güvenlik özellikleri için gerekli olan elektrikli-hidrolik fren sistemlerinde kullanılan vidalı milleri içerir. Artık birçok ülkede yeni araçlarda zorunlu olan bu sistemler, olası çarpışmaları önlemek için aracın önündeki yolu tarayarak ve frenleri devreye sokarak kazaları önlemeye yardımcı oluyor.

Bosch Tedarik Zinciri Yönetimi Müdürü Dr. Arne Flemming, ödülün önemini vurguladı: "Bosch Global Tedarikçi Ödülleri ile en iyi tedarikçilerimizi onurlandırıyoruz. Ödül sahipleri yaklaşık 35.000 şirketten oluşan küresel tedarikçi ağımızın en üst sıralarında yer almaktadır. Ödül kazanan tedarikçilerimiz ham madde, ürün ve hizmet üretimi ve tedariğindeki olağanüstü performanslarıyla bizi etkiledi. Özellikle kalite, maliyet ve sürdürülebilirlik açısından sektöre öncülük ettiklerini görüyoruz.”

Bosch için tedarikçiler aynı zamanda şirketin rekabetçi üstünlüğünü korumasına ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olan geliştirme ve inovasyon ortaklarıdır. İş süreçlerini yakından takip etmek isteyen iş birliği ortakları, Bosch stratejilerine ve geliştirme projelerine erken aşamada katılımdan yararlanarak gelecekteki gereksinimler hakkında yararlı bilgiler edinebilir. Bu iş birliği ortaklıkları bir yandan küresel tedarik zinciri direncini güçlendirirken aynı zamanda işleyen bir ekonomi için önemli bir temel oluşturmaktadır. 2022 yılında Bosch Grubu'nun satın alma hacmi yaklaşık 50 milyar Euro olarak gerçekleşti.

Flemming, "İşleyen bir ekonominin sağlam tedarik zincirlerine ihtiyacı var" diyor. “Bu nedenle biz ve tedarikçilerimiz, inovasyon aşamasından üretim ve satış sonrası hizmetlere kadar günlük olarak en iyi performansı sunmalıyız. Ödül alan tedarikçilerimiz, Bosch'un bu başarılı sonuca ulaşma çabalarında özel bir rol oynuyor.” diye sözlerini bitiriyor.

 

Fotoğraf 1): NSK, Bosch Global Tedarikçi Ödülleri 2023'te Ham Madde ve Bileşenler kategorisindeki başarısını kutluyor. Fotoğraf: Bosch

Fotoğraf 2):NSK'nın Bosch Global Tedarikçi Ödülleri 2023'teki başarısının nedenleri arasında, sunduğu üstün kalite ve mükemmel performansı bulunuyordu. Fotoğraf: Bosch

Fotoğraf 3): Elektrikli-hidrolik fren sistemleri için NSK vidalı mil ünitesi. Fotoğraf: NSK

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız