Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2023-05-02

1)	NSK artık yüksek hassasiyetli, yüksek hızlı uygulamalar için özelleştirilmiş önceden monte edilmiş kartuş üniteleri sunuyor

Yeni bir ürün teklifinin parçası olarak, küresel rulman uzmanı NSK, son derece hassas dönme performansı gerektiren uygulamalar için özelleştirilmiş ve önceden monte edilmiş kartuş üniteleri üretebiliyor. Bu kompakt ısmarlama üniteler, el tipi elektrikli süpürgeler, enkoderler, cerrahi ekipman ve optik muayene cihazları içeren uygulamalarda yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli ve kullanım kolaylığı sağlayan bir çift hassas bilyalı rulman sunmakta.

Her kartuş ünitesini müşteri şartnamelerine göre tasarlayan ve üreten NSK, tekil bileşenleri (mikron düzeyinde toleranslara göre üretilen) yüksek tekrarlanabilir standartlara göre birleştirir. Bu nedenle bu önceden monte edilmiş ürün, temel uzmanlık alanlarına odaklanmak isteyen OEM'ler için ideal bir çözümü temsil eder. Son derece yüksek hassasiyet seviyelerinde montaj, genellikle yüksek maliyet getiren özel tesisler, süreçler ve ekipman gerektirir. Bunun yerine, OEM'ler, rulman hassasiyeti ve tekrarlanabilirliği konusunda onlarca yıllık deneyime sahip olan NSK'nın uzmanlığından yararlanabilirler.

NSK'nın önceden monte edilmiş kartuş ünitesi bileşenlerinin ulaşılabilir hassasiyeti, çaplarda IT4 - IT5, dönüşte IT1 - IT2 (salgı) ve geometrik toleranslarda IT1/2 - IT2/2 özellikleri kapsar. Bu seviyede hassasiyet sayesinde, optimum çalışma temin edilir ve düşük çalışma ömrü, kafes kırıkları veya sarma gibi rulman sorunlarına yol açabilecek herhangi bir hata önlenebilir.

Özellikle NSK, tek parça mahfaza deliğinin bağlantı yüzeylerini tasarlama becerisini kullanır, böylece her iki yatak yuvasını tek bir sıralı delme işleminde birlikte bitirmek mümkündür. Diğer önemli tasarım hususları, mahfazanın omuzları ile rulman yüzü arasında mükemmel dikey temas ihtiyacını kapsar ve müşterilerin her zaman yüksek kaliteli performans gösterebilen kartuş üniteleri almasını sağlar.

Servis ve bakım gereksinimlerinden bağımsız olarak, hassas mekanik kartuş ünitelerinin kullanıcıları, gerekirse 100.000 devir/dakikanın üzerindeki yüksek hız kabiliyetinden de avantaj sağlar.

NSK uzmanları, hassas, hızlı, sorunsuz ve güvenli rotasyonun çok önemli olduğu yeni bir ürün geliştirme programına başlayan herhangi bir OEM'in gereksinimlerini görüşmeye hazırdır.

Fotoğraf: 1)  NSK artık yüksek hassasiyetli, yüksek hızlı uygulamalar için özelleştirilmiş önceden monte edilmiş kartuş üniteleri sunuyor

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız