Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2021-06-07

NSK DH/DS linear guides

Yeni uzun ömürlü DH/DS serisi ile NSK, şirketin standart alternatifine oranla iki kat daha uzun ömür sağlayan lineer kılavuzlar sunabiliyor. Yeni malzeme ve özel ısıl işlem dâhil olmak üzere bir dizi tasarım yeniliği sayesinde sağladığı bu uzun kullanım ömrü, sektörde eşi benzeri olmayan bir dinamik yük değeri sunuyor.

NSK'nin DH/DS serisi lineer kılavuzlarını tercih eden müşteriler, üretkenlik kazanımlarına katkı sağlayan gelişmiş uzun ömür ve güvenilirlik gibi özelliklerinden yararlanacaktır. Buna ek olarak yeni lineer kılavuzların sunduğu sağlam özellikler sayesinde tasarım mühendisleri "boyut küçültmeye" gidebilir ve böylece sistemin ağırlık ve sürtünme değerlerinin yanı sıra enerji tüketimini de azaltmak mümkün olur.

Yarı iletken ve LCD üretim ekipmanları, otomatik iletim sistemleri, otomotiv sektörü için üretim ekipmanları, çelik üretim ekipmanları, demiryolu platform kapıları ve CT tarayıcıları gibi farklı sektörlerdeki uygulamalarda; temel olarak güvenilirlik ile uzun süreli tutarlı çalışma elde etmek adına uzun ömürlü lineer hareket ürünlerinin kullanılmasını gerektiren tüm ekipmanlar veya makinelerde fayda sağlayabilir.

NSK'nin sunduğu standart NH/NS serisi lineer kılavuzları, döner elemanlar (bilyalar) ve yuvarlanma yolu kanalları arasındaki temas yüzeyi basınç dağılımını optimize ederek güvenilirlik açısından müşteri ihtiyaçlarını karşılar. Buna karşın akıllı fabrika operasyonlarına geçiş yapan şirket sayısının artmasıyla ekipmanlardan çalışma sürelerini geliştirerek, gün boyunca işlev görerek, daha az enerji tüketerek ve daha kompakt bir form faktörü sağlayarak üretkenliği daha fazla artırması bekleniyor. Bu nedenle lineer kılavuzların daha fazla güvenilirlik ve daha uzun ömür sağlayarak buna ayak uydurması gerekiyor. Bu bakış açısıyla yola çıkan NSK, yeni DH/DS serisini geliştirdi.

Operasyon süresinde kazanç sağlayan unsurların başında, DH/DS lineer kılavuzlarının dünyanın en iyi dinamik yük değerini sunmasını sağlayan, şirketin özel TF malzemesi ve özel ısıl işlem teknolojisi yer alır. NSK'nin uzman Ar-Ge ekibi TF teknolojisini yıllar içerisinde geliştirmiştir. Bu benzersiz ısıl işlem temel olarak lineer kılavuz ve rulman gibi bileşenlerin yorulma ömrünü önemli ölçüde uzatmak üzere çelikteki kalıntı östenit miktarını kontrol eder.

NSK, her biri standart NH/NS serisi ile değiştirilebilecek geniş bir DH/DS lineer kılavuz portföyü sunar. Seçenekler arasında belirli uygulama gereksinimlerini karşılayan yüksek performanslı keçeler, koruyucular ve yağlama birimleri yer alır.

 

NSK DH/DS lineer kılavuzlar şirketin standart ürün seçeneklerine oranla iki kat uzun ömür sunar.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız