Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2021-08-30

NSK’s HTF-SRC ball screws

Önceki nesil makinelerde elde ettiği başarının ardından önde gelen bir abkant pres üreticisi, en son elektrikli modeli için yeniden yüksek kaliteli NSK vidalı milleri tercih ediyor. Şirket, 80 tonluk pres kuvveti ile sınıfının en güçlüsü olan yeni makinesi için NSK HTF-SRC yüksek hızlı, yüksek yüklü A1 keçeli vidalı mil kullanıyor.

Tıpkı önceki elektrikli abkant pres modellerinde olduğu gibi kuvvet, her bir eksenin bağımsız elektronik kontrolüyle tandem konfigürasyonda iki HTF-SRC vidalı mil tarafından taşınacak. HTF serisi vidalı millerin tasarımı ve NSK'nin teknik bilgi birikimi sayesinde bu ürün, OEM'lerin makine boyutunu en aza indirmesine yardımcı olmak için (diğer üreticilerin vidalı millerinden daha küçük) kompakt bir mil çapına sahip olmasına rağmen büyük kuvvetlere karşı dayanıklılık gösterir.

Müşteri NSK vidalı millerin performansına o kadar güveniyordu ki ilk siparişte ürünü görmek için prototip talep etmek yerine toplu bir ürün siparişi verdi.

NSK'nin HTF-SRC vidalı milleri, uygun yük dağılımı sayesinde OEM'lere ve son kullanıcılara oldukça yüksek dinamik yük kapasitesi, yüksek hız, daha sessiz çalışma ve uzun hizmet ömrü gibi sayısız avantaj sunar.

Abkant pres üreticisi, ilk elektrikli makinesini ürettiği 2017'den bu yana NSK HTF serisi vidalı milleri tercih ediyor. Başlangıçta, şirketin NSK'yi seçme sebebi NSK'nin yüksek yüklü vidalı millerde küresel çapta lider olması idi. O zamanlardan beri, abkant pres üreticisi bu vidalı millerin kalitesine ve performansına ilk elden şahit oldu ve yeni 80 tonluk elektrikli model için de aynı vidalı mil tedarikçisi NSK ile çalışma kararı aldı.

 

Hidrolik abkant preslerle kıyasla elektrikli abkant presler otomatik yağlama, düşük güç tüketimi, düşük gürültü ve daha kısa döngü süresi gibi özellikleri sayesinde daha az bakım gerektirir. Abkant pres üreticisi ürünlerini müşterilere daha cazip hale getirmek için NSK vidalı millerin kullanımına da atıfta bulunuyor.

 

NSK'nin HTF serisi vidalı milleri hakkında detaylı bilgiye https://www.nskeurope.com.tr/tr/nsk-innovative-products/ball-screws-htf-series.html adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Picture:NSK HTF-SRC serisi vidalı milleri yük dağılımını en iyi şekilde yaparak yüksek dinamik yük kapasitesi ve uzun hizmet ömrü sunar.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız